Ahava

Beauty & more werkt met de productlijn van AHAVA, dit is een merk op basis van dode zee mineralen.

Ahava betekent liefde in het herbreeuws, liefde voor de verzorging van de huid.

De schoonheid en rijkdom uit de Dode Zee wordt door Ahava gebruikt om het huidverouderingsproces te vertragen. In tegenstelling tot zijn naam is het water van de Dode Zee levenskrachtig en vernieuwend, de essentie van vitaliteit, gezondheid en schoonheid. In dit legendarische gebied waar de tijd lijkt stil te staan, heeft Dead Sea Laboratories onderzoek verricht naar het herstel van de natuurlijke vochtbalans van de huid en het vertragen van de ouderdom van de huid.

Het resultaat is een uitgebreide lijn verzorgingsproducten op basis van gekristalliseerde mineralen, minerale modder uit de Dode Zee en woestijnplanten die in deze zuivere lucht groeien. Deze worden op een verantwoorde manier geoogst en er wordt niet meer binnengehaald dan strikt noodzakelijk is.

De producten van Ahava zijn niet op dieren getest en worden milieuvriendelijk gemaakt. Ze zijn verpakt in tubes, flesjes en potjes die recyclebaar zijn.

Behandelingen bij Beauty & More zijn standaard met producten van Ahava!

Behandelingen:

Bij Ahava Specialist – Beauty & more kunt u terecht voor diverse behandelingen, zoals schoonheidsbehandeling maar ook voor workshops, gellak/gelpolish als voor one by one wimperextentions. Wij werken graag aan een optimaal resultaat, daarom bespreken wij vooraf uw wensen, zodat wij uw behandeling hier op aan kunnen passen. Voordat we starten met de behandeling kijken we eerst naar uw huid welke behandeling het beste bij u past. Mocht u zelf nog extra wensen hebben, zoals het harsen van de bovenlip of het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen, kunt u dit altijd aangeven. Zo kunnen wij streven naar het beste resultaat voor uw huid! Wij werken met de dierproef vrije producten van Ahava, dit cosmetica merk is op basis van Dode zee mineralen en is hypo-allergeen, ook is Ahava sls & sles vrij. Het is een bijzonder merk dat in 1988 geboren werd. In 1988 opende Ahava haar eerste millieuvriendelijke fabriek en dit was het begin van een tot nog toe succesvol merk.

Zie hieronder een overzicht van de diverse schoonheidsbehandelingen met Ahava producten:

Mini behandeling:       (+/- 45 minuten)               €35,-          Afspraak inplannen voor een Mini behandeling
reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Eventueel bijwerken van wenkbrauwen + €5,-

Acné behandeling:       (+/- 60 minuten)               €35,-         Afspraak inplannen voor een Acné behandeling
reiniging, lijnzaadpakking en/of peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème.

mannen behandeling:  (+/- 60 minuten)             €37,50         Afspraak inplannen voor een Mannen behandeling
reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, maker, crème. Eventueel bijwerken van wenkbrauwen + €3,-

gezicht behandeling:    (+/- 75 minuten)             €45,-         Afspraak inplannen voor een Gezicht behandeling
reinigen, epileren, onzuiverheden verwijderen, epileren, verven, harsen, massage, essence, masker, serum, crème, oogcrème.

gezicht behandeling deluxe:     (+/- 100 minuten)       €55,-         Afspraak inplannen voor een Gezicht deluxe behandeling
gezichtsbehandeling + rugmassage

Behandeling Kleuradvisering (+/- 150 minuten) €60,-          Afspraak inplannen voor een Kleuradvisering

Bij Schoonheidsspecialiste Etten-Leur – Beauty & more kunt u ook terecht voor losse behandelingen, zoals het epileren van de wenkbrauwen, verven van de wimpers en/of wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip. Ook heeft Beauty & more verschillende lichaamsbehandelingen.

Klanten van Schoonheidsspecialiste Etten-Leur Beauty & More geven hun beoordeling:

En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Het helpt Anne-Lotte om haar salon nog beter voor u te maken. Het momentje voor jezelf nog fijner en meer relaxed te maken.

behandeling

★★★★★
5 5 1
Van de week mijn rug laten behandelen tegen acné omdat ik soms tijdens stressvolle tijden acné krijg. Ik moet zeggen dat de producten die ik tijdens mijn behandeling kreeg de puistjes goed weg houden. Ik zie de pukkeltjes niet zo snel terug komen en het is aanzienlijk minder. Ook omdat de behandeling rustgevend was natuurlijk. Anne-Lotte bedankt!

Wenkbrauwen epileren

★★★★☆
4 5 1
Dankjewel voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Het ziet er goed uit en ik kom graag terug. Ben goed en vriendelijk geholpen.

Goed

★★★★★
5 5 1
ik laat mijn wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, mijn bovenlip harsen en ik neem ook een gezichtsbehandeling met gezichtsmassage. Dat is bij Anne-Lotte allemaal goed geregeld!

Verzorgd, netjes en plezierig

★★★★★
5 5 1
Wordt altijd goed en netjes geholpen. Gezellige mooie salon.

Professioneel

★★★★★
5 5 1
Mooie producten en fijne behandelingen. Echt een aanrader!

Zeer prettig

★★★★☆
4 5 1
De sfeer is er prettig, evenals de behandelingen.

Epileren / harsen

★★★★★
5 5 1
Bij Beauty and more geweest voor epileren en harsen, het ziet er nu weer netjes uit! Bedankt Anne-Lotte, ook voor de snelle service!

Geweldig

★★★★★
5 5 1
Gezellig en super verzorging!

Genieten!

★★★★★
5 5 1
Wat heerlijk ontspannen bij deze lieve meid die er alles aan doet om er een ontzettende fijne ervaring van te maken.. Ze luistert goed naar je wensen en neemt enorm goed de tijd voor je!

ahava