Henna Brows

Henna Brows bij Beauty And More

Henna brows in Sint Willebrord (5 minuten rijden van Etten-Leur) is een korte maar effectieve manier om je wenkbrauwen meer body te geven. Deze behandeling duurt maar 45 minuten en geeft een resultaat wat tot wel 6 weken blijft zitten!

Henna brows
Binnen 45 minuten zijn jouw wenkbrauwen vol en in een perfecte vorm.

Wat zijn Henna wenkbrauwen?

Henna Brows is een behandeling van de natuurlijke wenkbrauwen. Doordat de verf intensiever pakt heb je er langdurig resultaat van. Met deze behandeling kun je een andere vorm wenkbrauwen creeëren en is zelfs geschikt voor mensen die weinig tot geen wenkbrauwen hebben. We bespreken samen jouw wensen, en ik geef mijn advies welke vorm het beste bij jouw ogen/gezicht past. Daarna worden de wenkbrauwen perfect gemodelleerd d.m.v. epileren en/of harsen en ze daarna te kleuren met de juiste henna verf. De henna verf blijft gemiddeld twee weken op de huid zitten en tot wel 6 weken in de haartjes. Door deze behandeling hoef je je wenkbrauwen niet iedere dag meer bij te tekenen en heb je altijd een open en sprekende gezichtsuitdrukking.

Het verschil tussen wenkbrauwen verven en hennabrows is dat de normale wenkbrauwverf alleen op de haartjes pakt en gemiddeld 3-4 weken blijft zitten, en henna verf ook op de huid pakt en tot wel 6 weken in de haartjes blijft zitten.

Hoe werkt het?

Vooraf worden de wenkbrauwen gereinigd en gedesinfecteerd, daarna worden ze perfect gemodelleerd door middel van hars en epileren. Daarna bespreken we samen de vorm van de wenkrauwen en worden deze getekend. Daarna worden de wenkbrauwen geverfd met henna verf. Doordat de verf ook op de huid pakt krijg je super strakke wenkbrauwen die er ook voller uitzien.

Henna brows kan niet bij:

Veiligheid staat bij Beauty & more voorop. Daarom is het in een aantal gevallen helaas niet mogelijk om Henna toe te passen:

Als je allergisch bent voor Henna, als je een geirriteerde huid hebt en als je jonger dan 16 jaar bent.

Ben je niet zeker of je Henna kan hebben? Vraag dan eerst advies aan bij Anne-Lotte, dit is gratis. Stuur haar bijvoorbeeld een appje met een foto van je huid zodat zij kan beoordelen of je geschikt bent voor Henna wenkbrauwen.

Voordelen Henna brows:

  • Resultaat is 6 weken zichtbaar.
  • Je hoef je wenkbrauwen niet meer bij te tekenen.
  • Veilig en effectief.
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Vervaagt langzaam, en geeft daardoor een natuurlijke kleuring.

henna brows

Wat kost Henna Brows?

Henna Brows kost bij Salon Beauty & More maar €35,-

Je perfecte wenkbrauwen blijven ongeveer 6 weken zitten. Maak snel een afspraak (het duurt maar 1 minuut!)