Malu Wilz

MALU WILZ MAKE-UP

BEKIJK IN DE WEBSHOP

MALU WILZ Beauté – Een droom die in vervulling is gegaan. Helmut Baurecht is altijd al gefascineerd geweest van schoonheid, kleuren en cosmetica. Hij had een visie, hoe zijn ideale merk er uit zou moeten zien. Exclusief, luxe en trendy, maar vooral betrouwbaar en pretentieus. Een idee wat al snel gestalte kreeg door de samenwerking met de bekende visagist Malu Wilz. Malu Wilz komt uit Duitsland, zij was veel in de media aanwezig en heeft daardoor een grote naamsbekenheid gekregen. ze heeft een eigen opledingsinstituut en sinds 2000 ook een eigen Beauty lijn bestaande uit skincare, make-up en sinds kort ook minerale make-up. de minerale lijn heet ‘Just Minerals’. Helmut Baurecht zijn droom kreeg een naam. 2 creatieve geesten, een fantastisch concept! Samen ontwikkelden zij een cosmeticalijn van professionals voor professionals, die op uw behoefte is afgestemd.

Helmut Baurecht heeft in de loop van zijn carrière diverse prijzen in ontvangst mogen nemen. De laatste prijs heeft hij gekregen in 2007, de award “A life of Beauty”. Deze internationaal erkende award is een prijs voor bijzondere verdiensten in de cosmetica. Zijn grootste verdienste is en blijft het partnerschap met 3000 schoonheids-instituten in Duitsland en de vertegenwoordiging van het merk in 25 landen.

Malu Wilz Blush no. 45

CANDY WONDERLAND

Duik in het zoete paradijs van de modekleuren en ontdek het samenspel van deze prachtige zachte tinten.

Melkachtige pasteltinten, maar ook Pink in alle nuances zijn dit lente/zomerseizoen de trend. Zacht, speels en vrouwelijk – iedere look krijgt een frisse finish.

De nieuwe trendlook “Candy Wonderland” van Malu Wilz overtuigt met dromerige kleuren en zachte texturen. De look kan zowel decent als krachtig geschminkt worden!

Bekijk Candy Wonderland in onze webshop

BASISCOLLECTIE

Malu Wilz, de make-up collectie voor professionals.
Een modern kleurenassortiment, die een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt.
Twee maal per jaar worden de nieuwe modekleuren geïntroduceerd en apart gepresenteerd in een mooie toonbankdisplay.

Hoogwaardige, huidvriendelijke inhoud stoffen garanderen een lange houdbaarheid van de make-up.

Een mooie, elegante verpakking die de collectie de flair geeft van een groot internationaal merk.
Als aanvulling op de basiscollectie worden er regelmatig trends en highlights ontwikkeld.
Navulbare producten, die bijvoorbeeld door de elegante beauty boxen naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden – gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en economisch.
Het hele assortiment wordt aantrekkelijk gepresenteerd in displays.

Bekijk de basiscollectie van Malu Wilz in onze webshop

Malu Wilz Make up bij salon beauty and more etten-leur