Specialisaties

SPECIALISATIES

acné:

Tijdens de acné behandeling wordt er een huidanalyse gemaakt. Er wordt gekeken waar de acné vandaan komt en hoe deze het beste behandeld kan worden. Tijdens de acné behandeling wordt er gewerkt met het merk Meditopics. De Meditopics producten zijn hypoallergeen en bevatten zo weinig mogelijk tot geen kleur- en geurstoffen

Acné behandeling €35,-
Reiniging, lijnzaadpakking en/of peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, masker, crème.
Eventueel bijwerken van de wenkbrauwen + €5,-

shiatsu:

Shiatsu is een massage of therapie, waarbij je de energiestromen in het lichaam in balans brengt. Het is dus niet alleen ontspannend, maar houdt ook je lichaam in evenwicht en huidconditie op peil. Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Bij Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt door de behandelaar niet met spierkracht gewerkt, maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen.

Shiatsu massage (+/- 30 minuten) €15,-

pincement massage:

Bij een pincement massage breng je de zenuwen in balans door deze te prikkelen. Het is niet de meest prettige massage. Wel helpt het om de doorbloeding en de huidconditie te verbeteren. De pincement massage bestaat uit een massage van het decolleté, hals en gezicht. De massage is gebaseerd op een kort uitgevoerde knijp techniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten.

Pincement massage (+/- 20 minuten) €22,50

bindweefsel massage:

De bindweefsel massage wordt gecombineerd met de pincement massage, de bindweefsel massage is wat grover. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor het lichaam. Ook deze massage verbetert de doorbloeding en huidconditie.

Bindweefsel massage (+/- 30 minuten) €30,-

kleuradvisering:

Tijdens deze behandeling wordt er een analyse gemaakt van uw huid. Na de analyse wordt er door middel van verschillende kleurendoeken gekeken naar welk kleurentype u bent, vanuit daar volgt een kleding en/of make-up advies. Deze behandeling wordt gecombineerd met een workshop make-up. Hierbij leert u hoe u uzelf het beste op kunt maken!

Behandeling Kleuradvisering (+/- 150 minuten) €60,-
specialisaties