Visagie

VISAGIE

Met make-up kun je een complete gezichtsbehandeling afsluiten. Natuurlijk kan een cliënt ook alleen een make-up behandeling wensen. Bijvoorbeeld voor een bruiloft, fotoshoot of feest. Visagie is een make-up voor een speciale gelegenheid of met een speciaal doel, zoals het corrigeren van de gelaatsvorm. Of het nu extreem moet, of heel neutraal bij Beauty & more bent u voor een gepaste visagie aan het juiste adres.

Workshops;
Bij Beauty & more kunt u ook terecht voor visagie workshops, zoals;

  • Kinderfeestjes (prijs op aanvraag); Beauty & more komt dan bij u aan huis om ervoor te zorgen dat uw dochter het feestje van haar leven heeft. We gaan het hebben over het reinigen van het gezicht en de verzorging ervan. Zo komt de make-up het beste tot zijn recht. Daarna gaan we stapsgewijs make-uppen, we gaan beginnen met een consealer en foundation om vervolgens over te gaan tot de poeder en blush. Daarna behandelen we natuurlijk ook de oogschaduw, eyeliner en lippenstift. Aan het einde van de dag zal iedereen voorzien zijn van een mooie make-up, en weten ze er alles van!
  • Make-up workshop €55,- Bij deze workshop krijgt u een op een het beste make-up advies.
  • Kleuradvisering €85,- Tijdens deze behandeling wordt er een analyse gemaakt van uw huid. Na de analyse wordt er door middel van verschillende kleurendoeken gekeken naar welk kleurentype u bent, vanuit daar volgt een kleding en/of make-up advies. Deze behandeling wordt gecombineerd met een workshop make-up. Hierbij leert u hoe u uzelf het beste op kunt maken!

Prijzen;
prijzen zijn exclusief kilometer vergoeding buiten gemeente Rucphen.

Bruidsmake-up €80,-
1x proef make-up & 1x bruidsmake-up.
Visagie compleet aangepast aan de wensen van de bruid.

Bruidsmake-up incl. Touch-up €100,-
1x proef make-up & 1x bruidsmake-up + 1x touch-up op de locatie

Feestmake-up €35,-

Dagmake-up €20,-
I.c.m. een gezichtsbehandeling €12,50