Visagie

Visagie

Met make-up kun je een complete gezichtsbehandeling afsluiten. Natuurlijk kan je ook alleen een make-up behandeling nemen. Anne-Lotte helpt je graag voor je bruiloft, fotoshoot, feest of andere gelegenheden. Visagie is een make-up voor een speciale gelegenheid of met een speciaal doen. We kunnen bijvoorbeeld de gelaatsvorm corrigeren. Wil je een bepaald doel bereiken met make-up dan gaan we hier wat dieper op in. Of je nu een extreme make-up of een neutrale make-up wilt, Beauty & More helpt je hier graag bij en samen gaan we voor een perfect resultaat!

Visagie Workshops

Bij Anne-Lotte kun je ook terecht voor verschillende visagie workshops zoals:

  • Kinderfeestjes. Anne-Lotte komt bij jou thuis om ervoor te zorgen dat de kinderen de tijd van hun leven hebben. We praten over het reinigen van het gezicht en de verzorging ervan. Daarna gaan we lekker aan de slag met make-up en aan het einde van de dag zal iedereen voorzien zijn van een mooie make-up en zijn ze een stuk wijzer geworden!
  • Make-up workshop. Bij deze workshop krijg je een één op één advies op het gebied van make-up.
  • Kleuradvisering. Dit is een toevoeging op de make-up workshop. Tijdens deze workshop maken we een analyse van jouw huid. Na deze analyse wordt er door middel van verschillende kleurendoeken gekeken naar welk kleurentype je bent. Bij deze workshop krijg je make-up advies, kleding advies en weet je meteen welk kleurentype jij bent!

Wat kosten deze workshops?

De workshops worden op maat maat samengesteld en dit is dus per situatie verschillend. Vraag vrijblijvend een offerte op voor jouw favoriete workshop!

Visagie workshop Beauty & More