transition words used in college essays mothers should not work outside the home essay define essay on obese essay on a person you admire the most

Acne behandeling Sint Willebrord

Acne behandeling Sint Willebrord – Beauty & More

Acne laten behandelen doe je bij Anne-Lotte van Schoonheidssalon Beauty & More te Sint Willebrord. Als je last hebt van acne is dat erg vervelend. Daarom kiest Anne-Lotte altijd voor een effectieve methode die de huid snel tot rust brengt zodat ontstekingen verminderen. Je kan kiezen uit meerdere acne behandelingen, Anne-Lotte zal je begeleiden met het kiezen van de juiste behandeling. Je hebt namelijk de gewone acne behandeling die al erg goed werkt. Daarnaast heeft ze BDR. Dat is een behandelmethode op basis van fruitzuren en microdermabrasie en microneedling. Dat zijn nogal wat termen dus leggen we het hieronder voor je uit.

Verschillende acne behandelingen

Reguliere acne behandeling

Stap 1 reinigen

Een normale acne behandeling wordt uitgevoerd met de merken Biomaris op basis van zeemineralen en met Dr. Eckstein op plantaardige basis. Eerst wordt de huid goed gereinigd zodat bacteriën niet kunnen zorgen voor nieuwe ontstekingen. Dit is ook een tip om thuis te doen. Reinig je huid goed maar pas op met zeep. Zeep droogt je huid uit wat je talgproductie zal activeren. En laat talg nu net zorgen voor puistjes. Dus doe het met een juiste reiniging die je huid kalmeert.

Stap 2 je bovenste huidlaag verdunnen

Je wil dat de pukkeltjes zo min mogelijk pijn gaan doen als ze verwijderd moeten worden. Dus moeten ze makkelijker uit de huid komen. Dit doen we door de bovenste huidlaag wat dunner te maken. Met een zogenaamde peeling verwijder je dode huidcellen die je huid kunnen verstoppen waardoor nieuwe puistjes ontstaan. De peeling of ook scrub genaamd wordt in de huid gemasseerd en zal ook de aanmaak van nieuwe gezonde cellen activeren.

Stap 3 Puistjes en mee-eters verwijderen

Dit is het minst plezierig van de gehele behandeling maar zorgt wel voor direct resultaat. Je wil namelijk van de puistjes af. Mocht je het echt niet fijn vinden kun je dat altijd aangeven bij Anne-Lotte. Na deze stap gaan we je huid kalmeren en verzachten zodat je met een heerlijk gevoel de deur uit gaat.

Stap 4 Masker en creme met hoge concentraties werkstoffen

Je huid moet aan het werk om de acne-loze jij te worden. Wij gaan je huid daarbij helpen met een kalmerend masker om je huid tot rust te brengen. Daarna brengen we een voedende creme aan die je vocht en talg gaat reguleren. Dat gaat er voor zorgen dat jij minder puistjes krijgt.

TIP!

Vraag Anne-Lotte gerust om advies over je huidige verzorging die je gebruikt om je acne huid te behandelen. Zij zal je daar gratis mee helpen! Ze kijkt dan naar de ingredientenlijst en in hoeverre die jou helpt met het bestrijden van jouw huidprobleem.

BDR acne behandeling

Een acne behandeling met BDR lijkt op een gewone behandeling maar verschilt op een aantal punten waardoor het een nog effectievere behandelmethode is. Zelfs je oude littekens zullen minder worden met BDR. Je krijgt dus een fijnere huidstructuur, minder onzuiverheden en littekens en als bonuspunt zit er ook nog anti-aging in. Dat doet fruitzuur namelijk ook voor je!

Je krijgt een fruitzuur peeling die weer sterker is dan een normale peeling. Fruitzuur heeft namelijke en lage Ph waarde waardoor je bovenste huidlaag dunner wordt. Je hoeft dus niet zoals met scrub korreltjes over je huid te masseren.

Door middel van microscopisch kleine naaldjes worden er hele fijne gaatjes in je huid gemaakt. Je voelt hier eigenlijk vrijwel niets van. Maar de verzorging die daarna op je huid gebracht wordt trekt dieper in je huid langs die gaatjes. Dit zorgt voor een diepere genezing van binnenuit.

De behandeling zorgt ook voor een kalmerend effect. Er is een speciale lamp met blauw licht die je huid laat kalmeren of je kunt kiezen voor het masserende gezichtsmasker die je werkstoffen ook weer dieper de huid inbrengen.

Kortom het is zeker aan te raden je eens te laten adviseren door Anne-Lotte. Dit is geheel vrijblijvend. Wil je na aanleiding van deze uitleg een afspraak maken? Dan kun je hier een afspraak maken.

Klanten van Beauty & More geven hun beoordeling:

En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee. Het helpt Anne-Lotte om haar salon nog beter voor u te maken. Het momentje voor jezelf nog fijner en meer relaxed te maken.

behandeling

★★★★★
Van de week mijn rug laten behandelen tegen acné omdat ik soms tijdens stressvolle tijden acné krijg. Ik moet zeggen dat de producten die ik tijdens mijn behandeling kreeg de puistjes goed weg houden. Ik zie de pukkeltjes niet zo snel terug komen en het is aanzienlijk minder. Ook omdat de behandeling rustgevend was natuurlijk. Anne-Lotte bedankt!
- Davy

Wenkbrauwen epileren

★★★★☆
Dankjewel voor het epileren van mijn wenkbrauwen. Het ziet er goed uit en ik kom graag terug. Ben goed en vriendelijk geholpen.
- Ravanne

Goed

★★★★★
ik laat mijn wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, mijn bovenlip harsen en ik neem ook een gezichtsbehandeling met gezichtsmassage. Dat is bij Anne-Lotte allemaal goed geregeld!
- Maria
Acne behandeling in Sint Willebrord
Tijdens een acne behandeling wordt er een peeling ingemasseerd.

Behandelingen:

Bij Beauty & more kunt u terecht voor diverse behandelingen, zoals schoonheidsbehandeling maar ook voor workshops, huidverbetering als voor one by one wimperextentions. Wij werken graag aan een optimaal resultaat, daarom bespreken wij vooraf uw wensen, zodat wij uw behandeling hier op aan kunnen passen. Voordat we starten met de behandeling kijken we eerst naar uw huid welke behandeling het beste bij u past. Mocht u zelf nog extra wensen hebben, zoals het harsen van de bovenlip of het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen, kunt u dit altijd aangeven. Zo kunnen wij streven naar het beste resultaat voor uw huid! Wij werken met de dierproef vrije producten van Dr. Eckstein, Biomaris & BDR,

Zie hieronder een overzicht van de diverse schoonheidsbehandelingen:

Mini-behandeling:       (+/- 45 minuten)               €37,50          Afspraak inplannen voor een Mini behandeling
reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème. Eventueel bijwerken van wenkbrauwen + €5,-

Acné-behandeling:       (+/- 60 minuten)               €40,-         Afspraak inplannen voor een Acné behandeling
reiniging, lijnzaadpakking en/of peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème.

Mannen-behandeling:  (+/- 60 minuten)             €42,50,-         Afspraak inplannen voor een Mannen behandeling
reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, maker, crème. Eventueel bijwerken van wenkbrauwen + €3,-

Biomaris Detox-behandeling  (+/- 45 minuten) €45,-          Afspraak inplannen voor Biomaris Detox-behandeling

Lift & Glow-behandeling  (+/- 45 minuten) €50,-          Afspraak inplannen voor Lift & Glow-behandeling

Gezichts-behandeling:    (+/- 75 minuten)             €50,-         Afspraak inplannen voor een Gezicht behandeling
reinigen, epileren, onzuiverheden verwijderen, epileren, verven, harsen, massage, essence, masker, serum, crème, oogcrème.

Gezichts-behandeling Deluxe:     (+/- 100 minuten)       €62,50         Afspraak inplannen voor een Gezicht deluxe behandeling
gezichtsbehandeling + rugmassage

Bij Schoonheidsspecialiste Etten-Leur – Beauty & more kunt u ook terecht voor losse behandelingen, zoals het epileren van de wenkbrauwen, verven van de wimpers en/of wenkbrauwen of het harsen van de bovenlip. Ook heeft Beauty & more verschillende lichaamsbehandelingen.