Gezichtsbehandeling

GEZICHTSBEHANDELINGEN

Bij schoonheidssalon Beauty & more kun je terecht voor verschillende schoonheids- en gezichtsbehandelingen. Hieronder vind je een overzicht van de behandelingen die Beauty & more aanbiedt.

Mini-behandeling (+/- 45 minuten)  €37,50
reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème.
Eventueel bijwerken van de wenkbrauwen + €5,-

Acné-behandeling (+/- 60 minuten)  €40,-
Reiniging, lijnzaadpakking en/of peeling/lysing, onzuiverheden verwijderen, masker, crème.
Eventueel bijwerken van de wenkbrauwen + €5,-

Mannen-behandeling (+/- 60 minuten)  €42,50
Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, masker, crème.
Eventueel bijwerken van de wenkbrauwen + €3,-

Biomaris Detox-behandeling (+/- 45 minuten)  €45,-
Welkomst-kompres, reiniging, lotion, zoutkompres, detox-massage met borstels, super rich oil, masker, crème.

Lift & Glow-behandeling (+/- 45 minuten)  €50,-
Reiniging, lotion, peeling, ampul, massage met face lifting concentrate, verstevigend masker, serum, crème.

Gezichts-behandeling (+/- 75 minuten) €50,-
Reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen, verven, epileren, harsen, massage, essence, masker, serum, crème, oogcrème.

Gezichts-behandeling Deluxe (+/- 100 minuten) €62,50
Gezicht behandeling + rugmassage

Pincement massage (+/- 30 minuten) €37,50
Bij een pincement massage breng je de zenuwen in balans door deze te prikkelen. Het is niet de meest prettige massage. Wel helpt het om de doorbloeding en de huidconditie te verbeteren. De pincement massage bestaat uit een massage van het decolleté, hals en gezicht. De massage is gebaseerd op een kort uitgevoerde knijp techniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten.

Shiatsu massage (+/- 30 minuten) €25,-
Shiatsu is een massage of therapie, waarbij je de energiestromen in het lichaam in balans brengt. Het is dus niet alleen ontspannend, maar houdt ook je lichaam in evenwicht en huidconditie op peil. Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Bij Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt door de behandelaar niet met spierkracht gewerkt, maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen.

Ook kun je bij Beauty & more terecht voor de kleine behandelingen zoals epileren, harsen & verven. Daarover vind je hieronder meer informatie.

Epileren 

Epileren is het verwijderen van het haar tot onder het huidoppervlak. Hierbij verwijder je zowel de haarschacht als de haarwortel. Doordat er een nieuwe haar moet worden gevormd, heeft epilatie een langdurig effect. Epileren wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het in model brengen van de wenkbrauwen. Dat is een nauwkeurig klusje dat veel cliënten graag aan de schoonheidsspecialiste overlaten. Harsen kan op verschillende manieren, epileren met een pincet of door middel van koude of warme hars.

Epileren van de wenkbrauwen €8,50
Harsen bovenlip €8,50
Harsen kin €8,50
Harsen beide €15,-

beauty and more wenkbrauwen epileren

Verven

Wimpers en wenkbrauwen kun je voor langere tijd van kleur veranderen door ze te verven. Handig voor op vakantie of bij het zwemmen. Voor oudere mensen kan het verven van de wimpers en wenkbrauwen een uitkomst zijn. Zij hebben vaker moeite met het aanbrengen van make-up. Verven is dan een ideale oplossing!

Verven wimpers €8,50
Verven wenkbrauwen €8,50
Verven beide €15,-