IDUN Minerals

IDUN Minerals is een Zweeds merk, met huidverzorging, haarverzorging en make-up op basis van hoogwaardig gezuiverde mineralen. Alle producten zijn ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en onderzoekers en bevatten ingrediënten die je huid beschermen en verzorgen. Idun is gelanceerd op de internationale vrouwendag op 8 maart 2011. 

Idun minerals is voor iedereen, en voor ieder huidtype geschikt. Ook voor de gevoelige huid of bijvoorbeeld een huid met acne óf rosacea. 

Alle producten van Idun minerals zijn vrij van talk, cyclische siliconen, bismut, PFAS, parabenen, kunstmatige kleurstoffen en parfum (met uitzondering van sommige haarverzorgingsproducten die hypoallergene parfum bevatten). Dit omdat deze ingrediënten allergieën en irritatie kunnen veroorzaken. De zuiverheid van de mineralen is ook een zeer belangrijke factor in het voorkomen van allergische reacties. Daarom stelt IDUN Minerals hoge eisen aan de kwaliteit van de gebruikte mineralen. De mineralen zijn sterk gezuiverd van bijvoorbeeld nikkel en chroom, omdat deze metalen een contactallergie kunnen veroorzaken en zoveel mogelijk moeten worden vermeden.

Visagie workshop Beauty & More

De filosofie van Idun is gebaseerd op de Noorse godin van de schoonheid. Zij verdeelde de gouden appels uit haar mandje uit om de schoonheid en jeugdigheden aan iedereen te geven. Vandaar dat je op de producten een appel ziet staan. 

Kortom; de producten van iedereen zijn dus voor iedereen geschikt. Jong of oud, gevoelige of niet gevoelige huid. Prijs kwaliteit verhouding van Idun minerals is erg goed, en je shopt er qua uitstraling ook nog eens een super mooi product voor.