Huidverbeterende behandelingen

Huidverbeterende Behandelingen

Bij Beauty & More geeft Anne-Lotte ook huidverbeterende behandelingen. Deze behandelingen worden gedaan met apparatuur en producten van Beauty Defect Repair (BDR). Deze behandelmethode is een combinatie van microneedling, microdermabrasie en fruitzuur. Door de combinatie van apparatuur en de producten wordt de huid effectief verbeterd.

Huidverbetering door microneedling

Microneedling maakt microscopisch kleine gaatjes in de huid. Dit klinkt eng maar draagt bij aan huidverbetering. Door microneedling start je huid de celvernieuwing en worden de werkstoffen van de producten dieper in de huid opgenomen.

Huidverbetering schoonheidssalon

Microdermabrasie

Microdermabrasie verdunt je huid. Daardoor wordt je zogenaamde hoornlaag dunner. dat is de beschermlaag van de huid die we tijdelijk verdunnen. Het gaat rimpels en lijntjes tegen en zorgt ook voor een vermindering van acne. Bij acne is het namelijk zo dat het talg de huid uit wil maar de hoornlaag sluit die uitweg af. Daardoor krijg je dus puistjes. Door de hoornlaag dunner te maken voorkom je dus puistjes. Na deze behandelmethode is het verstandig je huid goed te beschermen met een zonbescherming met SPF factor.

Fruitzuur draagt bij aan huidverbetering

Fruitzuur verweekt de huid. Het ondersteunt de microdermabrasie maar treedt nog dieper in je huid. Het vermindert lijntjes, rimpels en littekens. Heb je bijvoorbeeld littekens in je gezicht van acne of andere oorzaken dan zullen deze veel minder zichtbaar worden met de huidverbeteringsbehandeling.

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Anne-Lotte heeft de titel Consultant voor dermatologische regeneratiebehandelingen succesvol gehaald. Daarnaast is ze doorgegroeid als begeleidster van cursussen voor huidverbetering in combinatie met BDR.

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste schoonheidssalon