Acne behandeling

Acne behandeling

De acne behandeling van Anne-Lotte is een korte maar effectieve behandeling om acne te bestrijden. Het is erg vervelend om last te hebben van acne en omdat dit een veel voorkomend probleem is heeft Anne-Lotte dé perfecte behandeling samengesteld. Zoals bij elke behandeling wordt een huidscan gedaan zodat je de behandeling krijgt die bij jou hoort en het snelste en het beste resultaat geeft.

Verschillende Acne Behandelingen

Anne-Lotte gaat allereerst altijd voor een effectieve methode die de huid snel tot rust brengt zodat de ontstekingen verminderen. Je kan kiezen uit meerdere acne behandelingen. Anne-Lotte zal je begeleiden met het kiezen van de juiste behandeling. Je hebt namelijk de gewone acne behandeling die al erg goed werkt. Daarnaast heeft ze BDR. Dat is een behandelmethode op basis van fruizuren, microdermabrasie en microneedling.

Acne behandeling Beauty & More

Stap 1: Reinigen

Elke Acne behandeling wordt uitgevoerd met alleen de beste merken. Zo werkt Anne-Lotte met Biomaris op basis van zeemineralen en met Dr. Eckstein op plantaardige basis. De eerste stap is het reinigen van je huid. Zo zorgen we ervoor dat de bacteriën geen nieuwe ontstekingen kunnen veroorzaken. Dit is ook een tip om thuis te doen. Reinig je huid goed maar pas op met zeep. Zeep droogt jouw huid uit wat de talgproductie activeert. Talg zorgt voor puistjes en dit is juist wat we tegen willen gaan. Mocht je willen weten welke producten je hier het beste voor kunt gebruiken? Kijk dan eens in mijn webshop.

Stap 2: Je Bovenste Huidlaag Verdunnen

Door de bovenste huidlaag te verdunnen zorgen we ervoor dat de pukkeltjes zo min mogelijk pijn gaan doen als ze verwijderd worden. Hierdoor komen ze dus makkelijker uit de huid. Met een peeling van hoge kwaliteit verwijderen we alle dode huidcellen die jouw huid verstoppen. Zo voorkomen we nieuwe puistjes. De peeling wordt in de huid gemasseerd en activeert de aanmaak van nieuwe gezonde cellen.

Stap 3: Puistjes en mee-eters verwijderen

Dit is het minst plezierig van de hele behandeling maar het zorgt wel voor direct resultaat. Voordat we het probleem tegen kunnen gaan moeten we de puistjes en mee-eters verwijderen. Dit geeft een optimaal resultaat aan het einde van jouw behandeling. Mocht je het écht niet fijn vinden dan kun je dit altijd aangeven bij Anne-Lotte. Hierna gaan we je huid kalmeren en verzachten zodat je met een heerlijk gevoel de deur uit gaat.

Stap 4: Masker en Crème met hoge concentraties werkstoffen 

Bij Anne-Lotte wordt jouw huid aan het werk gezet. Er wordt alles aan gedaan om zo acne-loos mogelijk te worden. De huid wordt daarbij geholpen doordat wij een kalmerend masker aanbrengen. Dit helpt de huid tot rust te brengen. Als je huid tot rust is gekomen brengen we een voedende crème aan die je vocht en talg gaat reguleren. Dit voorkomt weer nieuwe puistjes.

Tip!

Doe de nieuwe online huidscan en krijg advies van Anne-Lotte over je huidverzorging die je gebruikt om je acne huid te behandelen. Hier wordt je gratis bij geholpen! 

BDR Acne Behandeling

Een acne behandeling met BDR lijkt op een gewone acne behandeling maar het is op een aantal punten anders waardoor het een nóg effectievere behandelmethode is. Zelfs je oude littekens zullen vervagen met BDR. Je krijgt een fijnere huidstructuur, minder onzuiverheden en littekens en als bonuspunt zit er ook nog een anti-aging in. Dat is een mooie bijwerking van fruitzuur!

De voordelen van BDR Acne Behandeling

  • Je krijgt een fruitzuur peeling die weer sterker is dan de normale peeling. Fruitzuur heeft namelijk een erg lage Ph waarde, waardoor je bovenste huidlaag nóg dunner wordt. Je hoeft dus geen (zoals met scrub) korreltjes over je huid masseren. 
  • Door middel van microscopisch kleine naaldjes worden er hele fijne gaatjes in je huid gemaakt. Je voelt hier helemaal niets van. Het voordeel hiervan is dat de verzorging die hierna wordt aangebracht nog dieper in je huid trekt. Dit zorgt voor een diepere genezing van binnen uit. 
  • De behandeling zorgt ook voor een kalmerend effect. Anne-Lotte maakt gebruik van een speciale lamp met blauw licht die je huid laat kalmeren. Je kunt ook kiezen voor een masserende gezichtsmasker die je werkstoffen ook weer dieper in de huid inbrengen.

Wat kost een acne behandeling?

Een acne behandeling kun je al laten doen voor maar €40,-

Dit is inclusief de gratis huidscan en vanuit daar bepalen we welke behandeling het beste bij jou past.