Lash Lifting

Wat is Lash Lifting?

Wimper lifting  is een behandeling van de natuurlijke wimpers, zonder extentions aan te brengen. De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimper haartjes worden behandeld. Mascara en een wimper krultang zijn hierdoor niet meer nodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimper soorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers, De wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag eens in de 6 weken toegepast worden.

Hoe werkt het?

Voor de behandeling worden uw wimpers goed gereinigd, dit zorgt ervoor dat de wimper vloeistof beter hecht. Op uw oogleden worden siliconen pads geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L. De Wimper haren worden aan de siliconen pad bevestigd door middel van een huidlijm. Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 15 minuten zitten, vervolgens brengen wij het wimper fixeer gel aan op de wimpers. Dit blijft 15 minuten zitten, Daarna worden de wimpers geverfd om het optimale resultaat te creëren. Daarna zijn uw wimpers mooi gelift gedurende 6 tot 10 weken.

Lash lifting kan niet bij:

Veiligheid staat bij Beauty & more voorop. Daarom is het in een aantal gevallen helaas niet mogelijk om Lash Lifting toe te passen: Alopecia of chemotherapie of  Conjunctivitus (pus, rode ogen)

Voordelen wimper lifting:

  • resultaat is 6 tot 9 weken zichtbaar.
  • U hoeft geen mascara/wimper krultang meer te gebruiken.
  • Uw ogen lijken groter.
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Geschikt voor lange en korte wimpers

Wat kost Lash Lifting?

Lash Lifting kost bij Salon Beauty & More maar €45,-

Je perfecte wimpers blijven 6 à 9 weken zitten.

Lash Lifting