Lash Lifting

Lash Lifting

Lash Lifting is een korte maar effectieve behandeling om je wenkbrauwen meer body te geven. Zo’n behandeling duurt maar 45 minuten en geeft een resultaat wat tot wel 6 weken blijft zitten!

Wat is Lash Lifting?

Lash lifting  is een behandeling van de natuurlijke wimpers, zonder extentions aan te brengen. De wimpers worden gelift door middel van siliconen pads. Door deze pads kunnen alle wimper haartjes worden behandeld. Mascara en een wimper krultang zijn hierdoor niet meer nodig. Wimper Lifting is toepasbaar op alle wimper soorten, zowel korte als lange wimpers. Met de Lash Lift techniek worden de wimpers verlengd, om een  sprekende blik te krijgen.

Lash Lifting schoonheidssalon wenkbrauwen

Wat is het verschil tussen Lashlift en wimperpermanent?

Het verschil tussen wimperpermanent en Lash Lift is dat wimperpermanent de wimpers krult en Lash Lift lift de wimpers, De wimpers gaan dan meer omhoog staan en het geeft een mooier resultaat en meer volume aan de wimpers. De Lash Lift mag eens in de 6 weken toegepast worden.

Hoe werkt het?

Voor de behandeling worden je wimpers goed gereinigd, dit zorgt ervoor dat de wimper vloeistof beter hecht. Op je oogleden worden siliconen pads geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift, S, M of L. De Wimper haren worden aan de siliconen pad bevestigd door middel van een huidlijm. Het permanent vloeistof kan nu aangebracht worden, dit blijft 15 minuten zitten, vervolgens brengen wij het wimper fixeer gel aan op de wimpers. Dit blijft 15 minuten zitten, Daarna worden de wimpers geverfd om het optimale resultaat te creëren. Daarna zijn jouw wimpers mooi gelift gedurende 6 weken.

Lash Lifting kan niet bij:

Veiligheid staat bij Beauty & more voorop. Daarom is het in een aantal gevallen helaas niet mogelijk om Henna toe te passen:

  • Als je te maken hebt met Alopecia 
  • Als je bezig bent met chemotherapie
  • Als je last hebt van Conjunctivitis (oogontsteking) 

Ben je niet zeker of je Henna kan hebben? Vraag dan eerst advies aan bij Anne-Lotte, dit is gratis. Stuur haar een bericht met een foto van je huid zodat zij kan beoordelen of je geschikt bent voor Lash Lifting.

Voordelen Lash lifting:

  • Resultaat is tot 6 weken zichtbaar
  • U hoeft geen mascara/wimper krultang meer te gebruiken.
  • Uw ogen lijken groter.
  • Het geeft een natuurlijke uitstraling.
  • Bestendig tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.
  • Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers
  • Geschikt voor lange en korte wimpers
 

Wat kost Lash Lifting?

Lash Lifting kost bij Salon Beauty & More maar €45,-

Je perfecte wimpers blijven ongeveer 6 weken zitten. Maak snel een afspraak (het duurt maar 1 minuut!)