mfa illustration as visual essay - sva.nyc essay on perseverance examples high quality custom essay writing service good margins essay

Epileren

Epileren 

Epileren is het verwijderen van het haar tot onder het huidoppervlak. Hierbij verwijder je zowel de haarschacht als de haarwortel. Doordat er een nieuwe haar moet worden gevormd, heeft epilatie een langdurig effect. Epileren wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het in model brengen van de wenkbrauwen. Dat is een nauwkeurig klusje dat veel cliënten graag aan de schoonheidsspecialiste overlaten. Harsen kan op verschillende manieren, epileren met een pincet of door middel van koude of warme hars.

Beauty & More kan epileren voor u verzorgen. Tijdens de relaxte behandeling zorgen wij voor een gladde en geëpileerde huid. Of het nu het epileren van de wenkbrauwen is, of het harsen van de bovenlip, kin of zelfs beide; het is bij Beauty & More nooit geen probleem. Neem contact op of maak een afspraak om alle mogelijkheden te bekijken of om een totale Beauty klant te worden. Anne-Lotte staat altijd voor u klaar en zal met veel plezier de behandelingen bij u uitvoeren.

Epileren zorgt ervoor dat u tot 4 weken lang een gladde huid heeft!

Waarom zou u dit allemaal overlaten aan een schoonheidsspecialiste in plaats van zelf te ontharen?

Beauty & More zorgt niet alleen voor een gladde huid, maar ook voor een verzorgde huid. Door de producten van Ahava te gebruiken is uw huid gevoed en is de kans op irritatie veel kleiner.

Wij weten hoe we moeten epileren. Dat doen we zo goed mogelijk zodat u geen geïrriteerde huid of ingegroeide haartjes ervaart.

We zorgen ervoor dat er geen stoppels zijn. Daardoor blijft de huid mooi glad en groeien er tot 4 weken geen haartjes meer terug. En mochten ze terug groeien, dan zijn ze klein en zacht. Geen stoppels dus!

Door onze ervaring zorgen wij er voor dat het zo min mogelijk pijn doet. Door op de goede manier te ontharen blijft de pijn minimaal.

Prijzen

EPILERENPRIJS
Epileren van de wenkbrauwen8,50
Epileren bovenlip8,50
Epileren kin8,50
Epileren beide15,-

epileren03-voorenna