Massage

MASSAGE

Shiatsu:

Shiatsu is een massage of therapie, waarbij je de energiestromen in het lichaam in balans brengt. Het is dus niet alleen ontspannend, maar houdt ook je lichaam in evenwicht en huidconditie op peil.  Shiatsu is gebaseerd op westerse kennis over anatomie en fysiologie, maar niet op de westerse vormen van therapie. Bij Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt door de behandelaar niet met spierkracht gewerkt, maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen.  

Pincement massage:

Bij een pincement massage breng je de zenuwen in balans door deze te prikkelen. Het is niet de meest prettige massage. Wel helpt het om de doorbloeding en de huidconditie te verbeteren. De pincement massage bestaat uit een massage van het decolleté, hals en gezicht. De massage is gebaseerd op een kort uitgevoerde knijp techniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten.

Bindweefsel massage:

De bindweefsel massage wordt gecombineerd met de pincement massage, de bindweefsel massage is wat grover. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor het lichaam. Ook deze massage verbetert de doorbloeding en huidconditie. 

Prijzen;

MASSAGEPRIJS
Gezichtsmassage20,-
Rug, nek en schouders massage25,-
Pincement massage gezicht37,50
Shiatsu massage gezicht25,-