Massage

Massage

Doordat Anne-Lotte steeds haar kennis bijwerkt door verschillende cursussen en trainingen te volgen kan zij verschillende massages aanbieden op hoog niveau.  

Shiatsu Massage

Shiatsu is een massage of therapie waarbij je de energiestromen in het lichaam in balans brengt. Het is dus niet alleen ontspannend maar het houdt ook je lichaam in evenwicht en huidconditie op peil. Shiatsu is gebaseerd op Westerse kennis over anatomie en fysiologie maar niet op de Westerse vormen van therapie. Bij Shiatsu (shi = vinger, atsu = druk) worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op de juiste plaatsen op het lichaam. Hierbij wordt de behandelaar niet met spierkracht gewerkt maar wordt het eigen lichaamsgewicht gebruikt om druk uit te oefenen.

Pincement massage

Bij een Pincement massage breng je de zenuwen in balans door deze te prikkelen. Het is een stevige massage die helpt om de doorbloeding en de huidconditie te verbeteren. De Pincement massage bestaat uit een massage van het deolleté, hals en gezicht. De massage is gebaseerd op een kort uitgevoerde knijp techniek. Met fijne, gedoseerde knijpbewegingen wordt het weefsel in een snel tempo met verschillende intensiteit en diepte geprikkeld en weer losgelaten.

Bindweefsel massage

De bindweefsel massage wordt gecombineerd met de pincement massage, de bindweefsel massage is wat steviger. Deze is bijvoorbeeld geschikt voor het lichaam. Ook deze massage verbetert de doorbloeding en huidconditie.

Wat kost een massage?

Een massage kun je al uit laten voeren voor maar €20,-

Kijk voor alle massages eens bij alle behandelingen!

gezichtsmassage beauty and more