One By One Wimper Extentions

Wimper extentions

Wimper extentions zijn een opkomende trend binnen de beautybranche. Ogen met lange, volle wimpers lijken veel groter, openen je gezicht en versterken je uitstraling. Wie wilt dat nou niet? Maar waarom zouden klanten kiezen voor wimper extentions in plaats van nep-wimpers of wimperstukjes? Wij hebben het uitgezocht!

Wat is het verschil?
Wimper extentions zijn een verlenging van de natuurlijke wimpers. In tegenstelling tot wimperstukjes of nepwimpers wordt er niks tussen de wimpers geplakt. Wimper extentions bestaan uit kleine stukjes nepwimper die aan de natuurlijk wimpers worden bevestigd. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. En doordat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze wimper voor wimper uit. In tegenstelling tot de wimperstukjes en nepwimpers die in ‘bosjes’ uitvallen.

De behandeling
Wimper extentions zijn er in vele soorten en maten. Zo kunnen de klanten kiezen uit de dikte, krul en lengte van de wimper. De wimpers blijven gemiddeld 3 tot 4 weken zitten. Daarna beginnen de natuurlijke wimpers uit te vallen en is het tijd voor een refill. Een refill kost tussen de €20,- en €40,- afhankelijk van de staat van de wimpers. Lenzen zijn geen enkel probleem bij het gebruik van wimper extentions. Alleen tijdens de behandeling mogen de lenzen niet gedragen worden, omdat de ogen voor een langere tijd gesloten blijven.

Wat zijn de voordelen?
Wimper extentions hebben vele voordelen. Zo zijn ze bestand tegen water, licht, zon en zee. Het is dus geen enkel probleem om te sporten of zwemmen. Sterker nog, met wimper extentions heeft de klant geen last van uitgelopen mascara. Omdat de extentions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd, vallen ze niet allemaal tegelijkertijd uit en ontstaan erg geen ‘gaten’ in de wimpers. De wimper extentions zijn namelijk vol, dik en van zichzelf krullend, waardoor mascara en eyeliner overbodig worden.Het scheelt ’s ochtends en ’s avonds een hoop tijd met opmaken en verwijderen van make-up.

Don’ts
Het gebruik van make-up op of bij de wimpers kan schadelijk zijn voor de wimper extentions. Ook het gebruik van olieproducten wordt afgeraden. Dit kan ervoor zorgen dat de lijm waarmee de wimpers bevestigd zijn, los laat.

Prijzen:
Nieuwe set; €55,-
Opvullen na 2 weken; €20,-
Opvullen na 3 weken; €30,-
Opvullen na 4 weken; €40,-